Behandelaanbod

Vanuit GOAL bieden wij verschillende soorten behandelingen aan. Een behandeling wordt altijd op maat en persoonlijk op het kind en gezin afgestemd. Enkele vormen van methodieken die wij toepassen in een behandelingstraject zijn hieronder beschreven.


Mindfulness Kindtraining

Ervaar je onrust, onzekerheid, drukte of spanning bij je kind thuis en lukt het hem/haar moeilijk om te ontspannen? Of komt je kind gespannen en/of met een vol hoofd thuis na een schooldag? Dan kan Mindfulness misschien helpen! Lees hier verder!


Mindfulness Gezinstraining

Heb je behoefte aan meer inzicht in de talenten van je kind? Merk je dat je als gezin snel in automatische patronen vervalt en wil je graag meer positiviteit, rust en ontspanning in de opvoeding en het gezin? Lees dan hier snel verder hoe de

gezinstraining eruit ziet!


Assertiviteitstraining

'Kom maar op, ik ben top!', 'No prob, ik kom voor mezelf op!'

Onze assertiviteitstraining is gebaseerd op het PrOP methode. De training is erop gericht kinderen tussen de 9-16 jaar op een positieve manier weerbaar te maken. Meer weten? Lees dan hier verder!

Sandplay Speltherapie

Merk je dat je niet helemaal goed weet wat er in je kind omgaat? Wil je graag meer te weten komen over wat je kind ervaart? Dan kan Sandplay een mooie manier zijn hier achter te komen! Lees hier verder hoe Sandplay precies in zijn werk gaat!

Sociale vaardigheidstraining

Merk je op dat je kind het lastig vindt contact te maken met leeftijdsgenootjes? Verlegen? Of juist te stoer? Met een sociale vaardigheidstraining leert het kind basale vaardigheden op sociaal gebied eigen te maken. Lees op deze pagina meer!

Faalangstreductietraining

Zweten, nerveus, trillen? Misschien zelfs hartkloppingen bij het leren voor een toets of het presenteren voor een groep? Het kan zijn dat je kind last heeft van faalangst, iets wat veel voorkomt! Met onze training leert je kind op zichzelf te vertrouwen, zichzelf sterk te presenteren en vervelende gedachten om te buigen! Meer weten? Lees het hier!

Ouder-kind interactie begeleiding

Huilt je baby/kind overmatig en weet je niet meer wat je ermee aan moet? Of gaat eten niet vanzelfsprekend? Heeft je kind driftbuien die voor jou uit het niets komen? Mogelijk kunnen wij met je meedenken vanuit de IMH-visie. Lees er hier meer over!

Interesse?

Wil je graag vrijblijvend bespreken wat het beste aansluit bij jullie behoefte? Vraag gerust om een gratis telefonische kennismaking. Stuur een bericht via info@kindercoachinggoal.nl

Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten in onze praktijk!