Samenwerkingspartner

Onze praktijk werkt samen met praktijk Juliëtte Coacht

Wie is Juliëtte van de Riet?

Juliëtte is GZ-psycholoog K&J (899922116525) en Cognitief gedragstherapeut VGCt (303544), NVGzP geregistreerd (6636)

In 2008 heeft ze haar opleiding Klinische Psychologie afgerond aan de Universiteit van Tilburg en in 2010 heeft ze haar tweede Master Forensische Orthopedagogiek afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. In de hierop volgende jaren heeft ze naast haar werkzaamheden als psycholoog, verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Sinds 2017 is Juliëtte geregistreerd als GZ-psycholoog Kind & Jeugd en sinds 2019 als Cognitief Gedragstherapeut VGCt. Daarnaast is ze getraind in het toepassen van EMDR bij enkelvoudige en complexe problematiek.

Momenteel is Juliëtte ruim 3 jaar werkzaam bij het Jeugdteam en Indigo (Parnassia) in de Zaanstreek. Hiervoor heeft ze gewerkt in de basis en specialistische GGZ in verschillende regio’s. Juliëtte werkt met kinderen en jongeren in de leeftijd van 4-21 jaar, met uiteenlopende problematiek. Het betrekken van ouders en soms het hele gezin is een belangrijk onderdeel in de behandeling.

In haar werk maakt ze onder andere gebruik van Cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR (voor trauma en angst) en oplossingsgerichte technieken. Met veel passie, energie en een goede dosis humor is haar streven jeugdigen en gezinnen te ondersteunen bij het vinden van mogelijkheden bij de problemen die spelen.

In de samenwerking met Praktijk GOAL, zal ze onder andere ondersteuning bieden bij psychodiagnostiek bij kinderen en jongeren.