Wat willen we samen met jullie bereiken?

GOAL biedt laagdrempelige, kortdurende en oplossingsgerichte behandeltrajecten voor kinderen van 0 t/m 16 jaar en hun ouders aan. Onze kernwaarden zijn vertrouwen, positiviteit, transparantie en verbinding. De naam GOAL (Gebruik Oplossingen Als Ladder) is in 2014 ontstaan vanuit onze eigen levensvisie, van waaruit we zoveel mogelijk proberen op zoek te gaan naar oplossingen en mogelijkheden voor moeilijkheden die op je pad komen. Deze visie willen we uiteraard ook in ons werk als Orthopedagoog uitstralen!

Als ouder ben je vaak één van de meest belangrijke personen in het leven van je kind. In al onze behandeltrajecten zullen we daarom ook samen met de ouder als expert naar mogelijkheden kijken om zelfkennis, zelfreflectie en zelfregulatie te optimaliseren. GOAL streeft naar een persoonlijke benadering op maat. In de praktijk houdt dit in dat we voor de start van een traject samen bespreken wat passend en wenselijk is voor jou en/of jouw gezin en daarin flexibel afstemmen.

Wij streven in onze behandeltrajecten naar een positieve en veilige gezinssetting voor het kind. Een goede start vormt namelijk de basis voor veerkrachtigheid en een positieve mindset in de rest van het leven. Daarom bieden wij voornamelijk trajecten aan met een preventief en laagdrempelig karakter, onder andere geïnspireerd door de Infant Mental Health visie (IMH). Ons behandelaanbod is breed en kan op maat afgestemd worden; Het gezin is het koninkrijk!

Meer weten over welke vormen er mogelijk zijn? Neem een kijkje op de pagina Behandelaanbod.